lauantai 12. toukokuuta 2012

Oikaisukirjoitus


Tarkkasilmäisimmät Jämsän seutulaiset saattoivat huomata, että musta oli nimpparijuttu Jämsän Seudussa. Oli se ihan siedettävä kirjoitus, mutta hieman on sanojen vääristelyä, tai väärinymmärrystä. En meinaan MISSÄÄN vaiheessa ole sanonut, että olisin VARMASTI päässyt lentopallon maajoukkueeseen. Ainut mitä haastattelusa mainitsin oli, että pääsin ensimmäiseltä leiriltä jatkoon toiselle leirille, johon en kuitenkaan mennyt sillä ei ollut motivaatiota- enkä kadu. Eikä iskä opettanut mulle sitä ryhmittymistä väärin, vaan se ei opettanut sitä ollenkaan. :p Ja en mä oikeesti ole niin vihanen mitä toi kirjotus antaa ymmärtää!!!! Kyllä mä suutahdan usein ja helposti asioista, jotka on mun mielestä ihan tyhmiä, kuten vaikka se lääkäripalveluiden siirto Jämsään tai se että meille tulee lisäkustannuksia siitä että joudutaan ravaamaan Jämsän väliä huhti-toukokuu.. Kyllä temperamenttia löytyy, mutta osaan mä olla myös iloinen ja positiivinen.. En mä sentään koko ajan kulje kyrpä ohtassa pitkin kyliä........ Kattokaa nyt, mä sentäs HYMYILEN tossa kuvassa. En mä nyt niin tympee oo?! Niin ja en mä sentäs vielä niihin kirjotuksiin oo alkanut lukea, vaikka syytä ehkä olis! Mut oli tossa ehkä jotain hyvääkin?


Mutta nyt kerta kun mut on leimattu niin suutuspäiseksi ihmiseksi, niin kerrompa teille, mitkä asiat mua tällä hetkellä suututtaa! Mua suututtaa, koska mun nimmari on suurennettu mun ajokorttiin niin, että se näyttää vaan kamalalta kasalta mustaa PAKSUA tussia! Mua ärsyttää, että en ole vielä kirjottanut mun hissan esseetä, joka pitäis palauttaa huomenna! Mua raivostutta, että mua pyydettiin eilen siirtämään mun autoa, vaikka takana oleva auto olisi voinut peruuttaa pois tai ajaa mun ja vieressä olevan auton välistä! Mua ravisuttaa, kun en osaa ajaa kunnolla autolla. Mua vihastuttaa, että Arttu aikoo ostaa niin kalliin auton eikä esim tuhlaa niitä rahoja muhun :oD. JA MUA OTTAA PATTIIN KU SUOMI HÄVIS EILEN KANADALLE!MUTTA! Mua hymyilyttää, koska Sohvi ja Roosa on täällä viettämässä mun kanssa laatuaikaa. Mua naurattaa, koska oon väsynyt mutta onnellinen. Mua kihelmöi, koska Arttu ostaa ehkä auton ja pääsen sen kyytiin ja illalla se tulee ehkä mun viekkuun (o8. Mua jännittää, koska saan maanantaista keskiviikkoon olla munavauvan äiti. Oon ilonen, että ihanat ja yllättävätkin ihmiset on onnitellu mua tänään. Ja mulla on hyvä fiilis noin muutenkin! :D Hyvää weekendiä immoset!

3 kommenttia:

 1. "Mua hymyilyttää, koska Sohvi ja Roosa on täällä viettämässä mun kanssa laatuaikaa." --> khihi:>

  VastaaPoista
 2. No hei, hyvä kuva on ainakin lehtijutussa, jos jotain positiivistä haetaan! En tajua, mikä hitsi siinä on, että pitää noita sanoja väännellä. Turhan monesti osunnu omallekin kohalle. Pitäis varmaan aina pyytää, että sais lukea valmiin jutun ennen painoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toden totta pitäis. :p Ihme "kärttytädin" maineen saanu ton jutun takia.

   Poista