tiistai 4. lokakuuta 2011

Ooh, Champs-Élysées

Tänään olen vihainen.. Syy vihaisuuteeni löytyy typeristä professoritutkijoista, jotka päättävät uudistaa koko korkeakoulun hakusysteemin just sille vuodelle, kun meidän pitäis hakea.. Tällä hetkellä kukaan ei tiedä mistään mitään. Ainut asia mitä tiedetään on, että tulevissa muutoksissa ei oo mitään hyvää ja että lääkikseen ei tarvi enää lukea sitä isoa kirjaa.. VÄÄRIN!!


Noiden haku-uudistus juttujen takia oon alkanu miettimään, että mitä sitä ite haluais tulevaisuudessa tehdä ja mihin hakis.. Todennäköisesti pidän välivuoden lukion jälkeen, mutta noiden tulevien uudistusten takia en ilmeisesti voi hakea kouluun ja jäädä listoille "poissaolevaks" opiskelija vuodeks ja tulla sit kouluun vaan mun pitäis käydä eka vuos sitä koulua, että voisin sit pitää välivuoden ja tulla jatkamaan samaan oppilaitokseen. Ei tässä ole oikeesti mitään järkeä! Ainut asia mitä tiedän omasta lukion jälkeisestä elämästäni on, että pidän välivuoden ja haen joko ulkomaille opiskelemaan, tai vaan kierrän Eurooppaa. Toinen asia minkä tiedän on, että haluan käydä Amerikassa, Yhdysvalloissa. Eli tulevaisuuteni näyttää valoisalta.. :p Pitäs varmaan mennä johonkin työsoveltuvuustestiin, että sais ees jotain vinkkiä, että mihin vois pyrkiä.


No, Eurooppahaaveideni inspiroimana etsiskelin kuvia mm. Pariisista ja Lontoosta ja nyt ne kuvat koristavat tätä blogitekstiä. Kuvat on wehearit.com.ista. (:

Virtuaalimatka Pariisiin (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti