torstai 9. elokuuta 2012

For circus animals only


Paluu arkeen otettu vastaan silmäpusseilla ja torkutuksella. Eipä tämä vielä kovin rankkaa ole ollut. Tänään oli eka varsinainen koulupäivä ja tajusin, että mulla on tässä jaksossa vaan tyhmiä aineita (kuten kaikissa muissakin jaksoissa).. Onneks on sentään tuntien puolesta rento jakso, sillä ei ole kun 4 ainetta, joten päivät on lyhyitä! (: ps. Kirjotukset lähenee, mutta kirjat ja luku-urakka ei hupene.... :s
Eilen käytiin Artun kanssa Jyväskylässä shoppailemassa ja leffassa. Pääasiallisesti mentiin kattomaan uutta Batmania, eli Yön ritarin paluuta, mutta tarttuhan sieltä kaupoistakin jotakin mukaan... Oudointa ehkä kaikessa on se, että ostin nahkatakin. En usko, että kukaan on voinut kuvitella mut nahkatakissa, mutta nyt on alettava kuvittelemaan, koska sellasen menin hommaamaan. Jim&Jill:illä kokeilin sitä ihan uteliaisuudesta ja sit rakastuin siihen niin, että oli pakko venyttää rahapussia ja maksaa se 60e siitä. Kaupoilta käteen jäi myös ihana raitulipaituli H&M.ltä (9,95e) sekä samaan ruskeaan värimaailmaan sopiva huivi Seppälästä (9,95e).


Leffasta sen verran, että yhtäkään edellistä Batmania en oo nähny, mutta tuo viimesin oli ainakin tosi hyvä! Se kesti melkein kolme tuntia ja Arttu oli yli puolet ajasta pissat housussa ja sen ilme oli hupaisa. Repesin jollekin kohalle totaalisesti, mut en enää millään muista mitä siinä kohassa tapahtu. Nauroin vielä sen kohtauksen jälkeenkin sille yksikseni, toivon mukaan sisäisesti..

Viime viikolla kävin kattomassa Jaakon kanssa myös Madagascar 3. Se oli kanssa ihan loistava! Jälkeenpäin vähän harmittaa, että käytiin kattomassa se 2D.nä, koska se sirkusesitys ois ollu varmaan tosi vaikuttava 3D.nä, koska sitä se oli jo 2D.nä. Mutta täytyy sanoa, että tuo kolmososa oli ehkä tähän astisista Madagascareista paras- tai ainakin hauskin.


Huomenna sitten vuorossa tätä ja VAAHTOA! Mikä vois olla sen hauskempaa, kun humalaisia ihmisiä ja musiikkia jättimäisessä vaahtokylvyssä?! En keksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti