torstai 2. elokuuta 2012

Baltic Princess


Kyllä vain, nyt on kotiuduttu jälleen kerran laivalta! Kyseessä oli siis Sohvi- siukun MTV3 Juniorilta voittama risteily Baltic Princessillä neljän hengen A-luokan hytissä ilta- ja aamupalat mukaan lukien. Ja keskiviikkona kun laivaan asteltiin, mentiinkin heti buffettiin nauttimaan illallisesta. Siellä oli sit jälkkäripöydässä tollasia marjashotteja, joista päätettiin tehdä hieman mielenkiintosempia lisäämällä sekaan valkkaria. Joo, olihan ne mielenkiintosempia sen jälkeen....

Kuvissa myös seuraavan päivän maittava aamiainen ja "ylimääräinen" ateria Grill Housessa. Pahoittelen kuvan sotkuisuutta, sillä unohdin ottaa kuvan ennenkö aloin ateriaa ahmimaan. Oli muuten ihan sairaan hyvä hamppari ja ranskikset! 


Tässä sarjassa ylimmät kuvat on fiilistelyjä laivan kannelta ja alemmat on Tallinnasta Merekeskuksen edestä (huom. alkoholipood). Alimmassa kuvassa on mun jekku-vauva. Tosin Jaakko adoptoi sen multa mahdollisimman pian, koska mitä mä noin isolla vauvalla tekisin?! Oma vauva on samaa laatua, mutta litran kevyempi. Ja ei, en tuonut kenellekkään muulle toiveitaan esittävälle mitään. Olen pahoillani. (:


Lopuksi vielä pakollinen "VOITIN" kuva, jossa oon siis saanut tollasessa Roosan kivassa Hello Kitty- pelissä kaikki rinkulat kepukoihin. Jipii! Oli kiva reissu. Nauttikaa kaikki (joilla on) loppulomasta, ens viikolla nähdään koulun penkillä! (:

5 kommenttia: