keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Liikkumisen iloa
Muutama viikko sitten kävin lenkillä ensimmäistä kertaa moneen tuhanteen vuoteen ja se oli kamala kokemus. Mun pään jokaiseen osaan ei ole ikinä sattunut niin paljon, kun sen lenkin jälkee. Tuntu ihan oikeesti, että nenä saattaa tippua minä hetkenä tahansa naamasta.

Tänään kävin kuitenkin vetämässä syksyn ensimmäiset zumbat Korvenkoululla ja ah sitä tunnetta! Kyllä liikkuminenkin on mukavaa, kun löytyy se oikea "laji". Liikkumisen ilosta innostuneena päätin vielä zumban jälkeen lähteä kokeilemaan lenkkipolkujen ihmeellistä maailmaa. En tehnyt mitään kovin pitkää lenkkiä, sillä viime kertaisen jälkeen oon viisastunut ja jatkan suosiolla vähän kevyemmällä meiningillä, mulla kun ei mikään super kunto todellakaan ole. Ja tulokset on sen arvoisia, että kannatti lähteä. Nyt on meinaan niin huippu ja virkeä olo. Nytpä onkin sitten hyvä aika laskea nenä koulukirjojen päälle ja jatkaa ylioppilaskirjoituksiin pänttäämistä ja stressaamista! (:

3 kommenttia:

 1. hei kenen pitämä tuo keskiviikon zumba on? ja moneltako se on koskella? ja paljonko se maksaa? ite tuun harjotteluun nyt syksyksi sinne kotiin niin mietin et zumba vois olla jees! :)

  -v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zumba on Tia-Maria Salmen pitämä. Se on klo 16.15-17.15 ja maksaa 5e kerta. Keskiviikkoisin zumba on Korvenkoululla ja maanantaisin Paunun koululla klo 17-18. Ite tykkään käydä noissa Tia-Marian zumbissa, koska niissä maksetaan joka kerta se 5e, joten ei ole mitään kausimaksua sitomassa käymään joka zumbassa! (:

   Poista
 2. okei! kiva tietää, pitää ehkä ruveta käymään, kun vaan kaverin sinne mukaani saan :). Kiitoksia siis tästä informaatiosta :)

  VastaaPoista