perjantai 28. syyskuuta 2012

Francais.. Oh, putain!

Sohvin kepukat


Koulukuvat tuli! (:


Bonjour mes amis! Kuvat ovat erittäin randomeita räpsyjä, koska halusin kirjottaa, mutten omistanut yhtäkään kuvaa, joten otin tollasia ihan turhia kuvia koristamaan tätä tekstiä.

Kuulin just, että tänään ois saanu tietää ruotsin yo.sta saamansa tuloksen. Pistin sit just wilmaan viestiä meidän ruotsin opelle, että mitähän sieltä on tullut, mutta epäilen ettei se käy sielä kumminkaan ennen maanantaina eli oli varmaan turha juttu seki. Nyt jäi vaivaamaan ihan hirveesti, että mitä sieltä on tullut, koska se ei mitenkään kovin hyvin omasta mielestäni todellakaan mennyt.

Empä ole vielä psykan yo.stakaan hölissy. Se oli mun mielestä melko hankala. Pari tehtävää oli muotoiltu hieman vaikeasti, joten en tiennyt vastasinko haettuun asiaan ollenkaan. Ja yhdessä tehtävässä oli erittäin epämääräinen kuvaaja, jossa ei selvästi kerrottu, mitä se esitti. Aihe olisi tehtävässä muuten ollut suhteellisen helppoa kehityspsykologiaa, mutta koska en ymmärtänyt kuvaajaa, en siihen vastannut. Päädyin sit vastaamaan molempiin jokeritehtäviin, joihin en kumpaankaan varsinaisesti osannut vastata, mutta jospa niistä edes pari pistettä tippuis.. Eli ei voi kovin korkeata tulosta siitäkään kokeesta odottaa, sääli sinäänsä, koska se oli äikän kanssa ainut, joista edes halusin hyvän kirjaimen.

Noh, ranska olis vielä maanantaina, mutta oon tullu vähän siihen tulokseen, että mulle on ihan sama minkä siitä saan. Ärsyttää, että edes päätin kirjottaa sen. Siksipä en ole sitä oikein edes lukenut ja huomenna aion lähteä kavereitten kanssa Jyväskylään viettämään railakasta lauantai-iltaa/yötä, joten ihan turha kuvitella, että saan enää sunnuntainakaan luettua. Toivottavasti on onni myötä ja se menee hyvin välinpitämättömästä asenteestani huolimatta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti