perjantai 21. syyskuuta 2012

Tuska ja helpotus


Näillä eväillä lähdettiin tänä aamuna kohti ruotsin kirjoituksia. Suurten odotusten kera kohti koetta, vielä suuremman pettymyksen kanssa kotiin. Tulin siihen tulokseen, että mun hermot ei yksinkertasesti kestä kirjottamista, enkä omista sellaista kärsivällisyyttä, että jaksaisin lukea viisi luetunymmärtämistehtävää putkeen ja koittaa vielä ymmärtää niistä jotain. Porukka alko lähteä kahentoista jälkeen ja menin ihan paniikkiin, ku en ollu tehny vielä puoliakaan siitä vihkosta ja sit oli vielä kaks kirjotelmaa tekemättä. Loppuaika menikin siinä, kun hermot riekaleina koitin vääntää niitä kirjotelmia ja veikkailla luetunymmärtämisten vastauksia.. Että kyllä, ällä tulee! Pieni vinkki kaikille: älkää ikinä kirjottako mitään! Noh, oon vaan onnellinen, että se on nyt ohi..



Sitten koitetaan kääntää ajatukset muualle, vaikka vielä psyka ja ranska onkin edessä. Tilasin toissapäivänä nilkkurit Seppälästä ja ne on tänään tullu Matkahuoltoon. En silti jaksa tänään vielä hakea niitä, koska oon niin puhki. Koitan tänään vaan ottaa rennosti ja huomenna jatkuu sitten luku-urakointi. Onneks ens viikonlopulle on luvassa pään nollausta.

1 kommentti:

  1. mullaki meinas loppua jaksaminen ihan totaalisesti sen vikan luetunymmärtämisen takia, kun siitä ei muutenkaan saanu mitään selkoo.. :p

    VastaaPoista