tiistai 20. marraskuuta 2012

I just gonna lay in my bed


 Vielä yskitään flunssan kourissa, vaikka parempaan päin jo onkin. En oo viime viikonlopusta saakka tehnyt oikein mitään järkevää. Tänäänkin vietän vapaapäivää koeviikon siunauksesta.

Kokeilin yks päivä tollasta löysähköä nutturajuttua. Ei siitä ihan sitä tullut mitä piti, mutta tykkäsin kyllä tuostakin epämääräisestä väsäyksestä, minkä sain aikaan. (:

Nyt on tosiaan koeviikko meneillään ja täytyy sanoa, että oon jopa hieman lukenut. Viime koeviikko meni vähän liian löysin rantein, mutta nyt oon sängyn pohjalla makoilun lisäks jopa tarttunu niihin kirjoihin ja lukenut. Eilen alotin fysiikan lukemisen ja kappas vain, huomasin vihdoinkin tajuavani siitä jotain. Ehkä ois pitäny edellisissäkin kursseissa oikeesti LUKEA se kirja ennenkö valittaa ettei osaa? No, torstaina nähdään osaanko oikeesti mitään. Onhan noi laskut kuitekin vähän eri asia, kun tuo teoria, mutta ehkä sen avulla ymmärrän paremmin miten mikäkin lasku lasketaan! (:

Muhun on nyt iskenyt myös hirmunen joululahjabuumi! En keksi mitään, mitä ostaisin kenellekin, mutta silti on hirvee halu päästä tuhlaamaan rahojaan toisten lahjoihin. No okei, on mulla pari kivaa ideaa, mut sit on vaan se ongelma ettei ole rahaa.. :(

Rahasta puheenollen, en tiedä oonko hehkuttanu ollenkaan, että sain tietää saaneeni töitä vähän aikaa sitten?! Pääsin siis Himokselle ravintolatyöntekijäks ens talveks. How cool is that? Pieni miinus vaan se, että en pääse töihin ennenkun tulee lumet ja hiihtokeskus ja sen myötä ravintolat avataan. Mutta josko sieltä edes pari lanttia tulis jossain vaiheessa niin oon ilonen. (:

Lopussa pari todella mielekästä kuvaa. How bored am I?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti