maanantai 12. marraskuuta 2012

Shine bright like a diamondHengissä vielä, vaikkei ookkaan vähään aikaan kuulunut. Nyt tuleekin sitten koko viikonlopun jutut samassa paketissa. Oli aikas menevä meno, jos noin voi sanoa..

Alotetaanpa vaikka perjantaista. Silloin oli siis Nenäpäivä ja SPR-nuoret piti Mäntykalliolla sen puitteissa tapahtuman. Kauhee stressi ja paineet oli , mutta ihan hyvin meni loppujen lopuks, vaikkei tuo mikään yleisömenestys ollutkaan. Saatiin me sentään pari lanttia kerättyä hyvään tarkoitukseen! Kiitos vaan kaikille mukana olleille ja tapahtumaa toteuttaneille! (:

Sittenpä perjantai iltana meno jatkui vielä Himoksella Petran synttärijuhlissa. Lähes samoilla silmillä jatkettiin vielä lauantaikin, jolloin meno oli mitä mahtavin. Kuvat kertokoot enemmän kuin tuhat sanaa tästä. Tärkeintä oli kuitenkin loistava porukka. Näitä lisää!

Loppuun vielä muutama kuvanen, kun innostuin tänään vihdoin päivittämään tuota facebookin profiilikuvaani. Ja tietysti upea Angry Birds possuheijastimeni, jota olen jo pari viikkoa himoinnut ja vihdoin sen sain!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti