perjantai 30. marraskuuta 2012

Let the Christmas come
Tänään päätin olla ahkera ja päivitellä blogia, mutta sitten Bloggeri päättikin ilmoittaa, että multa on kuvatila loppunut, joten päädyin tekemään HELP- postauksen, jossa pyydän lähinnä apua tilanteen ratkaisemiseksi. ONNEKSI sainkin pari hyvää vinkkiä, miten voin kuviani tänne jatkossakin latailla. Näitä vinkkejä ei tosin ainakaan tämän postauksen aikaansaamiseksi tarvinnut vielä hyödyntää, sillä Bloggerin kuvatilani oli jotenkin kasvanut ja sain nämäkin kuvat ladattua ihan perinteisin keinoin! Nytpä äkkiä kirjoittelen vielä kuulumisia, ennenkö on jo huominen. (:

Yllä pari kuvatusta, joissa esittäytyy mun ihana uus neulepaita, jonka ostin viime lauantaina Ideaparkista. Muuten se on ihana, mutta näillä keleillä tuppaa hieman liian navakasti käymään viima läpi noista rei'istä, joita paita on kauttaaltaan täynnä. Hyrr. Ylimmässä kuvassa näkyy myös mun upee kauan kaivattu uusi rahapussi! Sen suurehkon koon takia se on myös käytännöllinen baarilaukku, johon saa mukavasti myös tungettua rahojen lisäksi puhelimen ja narikkalapun. Kun vaan muistais siitä pitää aina kiinni...


Tänään oon virittäytynyt myös hieman joulunodotus fiilikseen mm. kuuntelemalla joululauluja, tekemällä lahjalistaa ja täyttämällä joulukalenteria. En tykkää tavallisten joulukalentereiden suklaasta ja muut kalenterit on taas ihan hirvittävän kalliita, joten tulin siihen tulokseen, että teen oman karkkikalenterini tänä vuonna. Näin takaan sen, että saan joka aamu mieleisen suklaakonvehdin suuhuni, eikä siitä tarvitse maksaa kymmeniä euroja. Tämä punainen sukkakalenteri on peräisin mummulta. Mummu antoi sen täytettynä viime vuonna pikkusiskolle, mutta tänä vuonna isosisko nappasi sen, ettei pikkusiukun karkkihimo pääse kasvamaan liian korkeaksi.
 
Lopuksi vielä hieman havainnollistusta meikäläisen lahjatoiveista.

1. ASTIOITA + muita keittiövälineitä. Mukeissa olen kerännyt ruskeaa ja vihreää KoKo- sarjaa, mutta tällä hekellä puuttuu enää pari vihreää mukia, jotka olisivat kyllä toivottuja. Kaikki muut ihanat keittiöhärpäkkeet ovat myös tervetulleita!

2. ULKOINEN KOVALEVY. Lähinnä sitä varten, että kone saattaa räjähtää millä hetkellä hyvänsä ja olis kiva saada tämä kauhea määrä kuvia johonkin talteen ennen sitä.

3. HIERONTA. Etenkin intialainen päähieronta kuulostais ikikipeiden niskojeni korvissa Hallelujalta, mutta myös muut selkä-niska-alueelle kohdistuvat hierontasessiot ovat tervetulleita.

4. LAKANOITA. Lakanat, pyyhkeet ym. kodin tekstiilit, joita voin hyödyntää tulevaisuuden asunnossani. Väreinä maanläheiset värit, kuten ruskea, luonnonvalkea, vihreä...

5. SUKLAATA. Kukaan ei voi olla joulua ilman suklaata. Eritysesti Pandan enkelisuklaapatukat ovat joka joulun MUST. Mutta myös saman sarjan pukkipatukat ja Fazerin suklaat kelpuutetaan.

6. RAHAAAAA!! Köyhänä opiskelijana tarvitsen AINA rahaa. Vaikka niin kai ihan jokainen muukin ihminen?

7. KUULOKKEET. Kuvasta puuttuu, mutta sellaiset tarvitsisin. Vanhat hajos enkä oo uusia saanu hommattua.. Mun korville on kyllä melko vaikea löytää kuulokkeita, koska ne on niin pienet ettei niissä pysy oikeen mitkään..

Ps. JOKU SAIS TEHÄ MUN HIUKSILLE JOTAIN JA ÄKKIÄ! ÄRRR!

3 kommenttia: