tiistai 18. joulukuuta 2012

Alkoholia ja joulunauhaa


Aloitetaampa sitten vaikka äitin laivatuliaisilla. Nyt pitäis olla juotavaa loppuvuodeksi ja varmasti pitkälle ensi vuoteenkin! Huomenna näillä päästään jo vihoviimeisenkin 18 vuotta täyttävän ihanuuden synttäreitä juhlistamaan! Varokaa Jyväskylä, we're coming tomorrow.

Alkoholista puheenollen, viime viikonloppu menikin erään toisen lähes vihoviimeisen 18 vuotta täyttävän kaverin Himos-mökillä. Itsehän en kumpaisenakaan päivänä alkomahoolia nauttinut, mutta muut sitten meikäläisenkin edestä. Oli silti oikein hauskat pippalot, vaikka itse en juonutkaan kuin vettä ja ananas-Jaffaa. :)
Sitten joulutunnelmiin. Viikon päästä joulu on jo melkein ohi, mutta vielä se ei haittaa. Tänään sain hommattua vihoviimeisetkin joululahjat, mikä helpotus. Oishan mulla tietty ollut jo kaikille lahja mutta kun musta on niin kiva ostaa lahjoja, niin pitihän sitä pari lahjaa ainakin jokaiselle hankkia. Rahapussi kiittää joulun jälkeen.

Mulla alkaa kuitenkin oikeastaan jo huomenna joululoma, ainakin koulun osalta. Torstaina koitan vielä krapulapäissäni paketoida kukkia ja muita juttuja S-marketissa, mutta perjantaina lähdenkin sitten Kuopion suunnalle häihin. Sieltä kun tullaan, niin onkin jo melkein joulu. Joulua odotan pitkästä aikaa innolla. Kyllä toi lumi vaan taitaa sen fiiliksen luoda. Joulukuusi on tietysti toinen joulutunnelman must- luoja, mutta sitä ei vielä ole meidän talouteen hankittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti