sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Piparin tuoksua, tonttujen juoksua..

Itsenäisyysloma alkaa olla kohta pulkassa. Huomenna olis vielä taksvärkkipäivä ja tiistaina sit vielä pariks viikok koulun penkille ennen joululomaa.

Keskiviikkona meillä oli lukion itsenäisyysjuhla Vitikkalan koululla. Siitä lähettiinkin sitten vielä joccariin ja mun jalat oli ihan kuolleet tappokorkkareissani.. Onneks oli talvikengät mukana, että sain vaihettua ne ennenku lähettiin kotiin.

Torstaina olinkin sitten vaan kotona. Itsenäisyyspäivä hurahti ohi niin etten mitään muista.. Muuta kun että äiti myi meidän kämpän. Se ois sit kesäkuun loppuun mennessä evakoiduttava ja luovuttava Korventien asunnosta.

Perjantaina lähettiin sitten käymään Keljossa ekoilla jouluostoksilla. Pari lahjaa sieltä jo löytykin, mutta vielä pitäis muutama löytää. Illalla olin myös hiustenleikkuussa ja värjäyksessä KolikkoSamin Salongissa (Helenalla). Leikkauksesta tuli kiva, mutta väri ei tarttunut päähän yhtään, vaikka sen piti vaalentaa 3-4 astetta ainakin..

Eilen eli lauantaina leivottiin ekat joulupiparit. Piparitaikina maistui ihan joululta. :) Illalla tehtiin myös pizzaa, minkä jälkeen lähin vielä vatsa pömpöllään Petralle istumaan iltaa.

Tänään meillä oli perhekokous aiheesta joulu. Sen kunniaks äiti leipo torttuja ja juotiin glögiä ja mussutettiin aamulla koristeltuja pipareita. Loppuilta menee varmaan vaan kotona möllöttäessä. Huomisesta ei ole vielä tietoa, vaikka joululahjaostokset vähän himottaiskin.

Kyllä se vaan alkaa siltä tuntua, että kyllä se joulu sieltä vielä tulee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti