lauantai 29. joulukuuta 2012

My Christmas

Mun joulu koostui lähinnä ruuasta, suklaasta ja lahjoista. Sain hirveesti kaikkea ihanaa lahjaksi, mutta en ikävä kyllä jaksanut kaikkea kuvata. Tässä kuitenkin pari pikaista räpsyä.

Roosa oli tehnyt (HUOM. tehnyt) mulle, Sohville ja äitille tollaset ihanat unisiepparit. Ja kyllä, kuva on erittäin surkea.


Muuta mitä löytyi mun paketeista: ulkoinen kovalevy, astioita ym kodintarvikkeita, PALJON suklaata, hieman rahaa, hiusharja, sukkia, Hackmanin aterimet (!!!), saippuapaketti, veitsisarja... Eli oikeastaan vain sitä mitä toivoin ja oikeasti tarvitsen! (:


Jaakko teki meille kaikille siskoksille omalla nimellä varustetun puulaatikon, jonka sisältä paljastuu tila koulutarvikkeille. Ne on upeat! Kiitos Jaakko! (:Kuvassa vain murto-osa siitä kaikesta suklaasta mitä sain
Sain viime jouluna Roosalta lahjaksi Sinkkuelämää Carrien nuoruusvuodet- kirjan ja tänä vuonna ajattelin piruuttani sitten antaa Roosalle sarjan seuraavan osan Sinkkuelämää Ensimmäinen kesä New Yorkissa. Itse pidin ensimmäisestä kirjasta ja nyt luen sitä jo toista kertaa, että pysyn sitten kärryillä lukiessani seuraavan osa.


Ja lopuksi vielä kuva koreasta itse koristellusta (muovi)kuusesta ja meidän jouludogista. <3 Sitten vain kohti vuoden vaihdetta! (:2 kommenttia:

  1. Mäkin sain itsetehdyn jutun, mun isä oli tehnyt mulle korulipaston. Oli todellinen yllätys ja mieleinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä itsetehdyt jutut lämmittävät aina ja niitä osaa arvostaa, sillä niihin on oikeasti nähty vaivaa! (:

      Poista