perjantai 25. tammikuuta 2013

I work out

Tänään olin ahkera heti aamusta ja olin jo kymmeneltä salilla. Mullahan alkoi siis tän vuoden alusta "uusi elämä", eli aloitin säännöllisen liikunnan ja terveellisemmät elämäntavat. Käytännössä se on tarkoittanut sitä, että syön viisi kertaa päivässä, kuntoilen vähintään joka toinen päivä ja herkkupäivä on ainoastaan lauantaisin. Välillä on ollut vähän takapakkia, mutta kyllä sen jo huomaa, kuinka on paljon virkeämpi olo ja jaksaa paljon enemmän. Liikkuminen ei ole enään sellasta pakkopullaa, mitä se jossain vaiheessa vielä oli. Se on päästä kiinni!

Mun tosiaan PITI lukea...
Just tossa sanoin, että herkkupäivä on vain lauantaisin, MUTTA tällä viikolla siirsin sen poikkeukselliessti perjantaille eli täksi päiväksi. Osittain siksi, että mulla on huomenna ensimmäinen työpäivä (IIK) ja halusin hemmotella jotenkin itteäni ennen sitä ja toisekseen siksi, että tuntui ettei huomenna tule kumminkaan mitään syötyä niin täytyyhän se tilaisuus käyttää hyväksi, kun siihen mahdollisuus on.

Huomisesta työpäivästä vielä sen verran, että mua jännittää ihan ÄLYTTÖMÄSTI! Oon aina tällänen, että jännitän ihan hirveesti kaikkea uutta. Toivon mukaan huomenna käy samanlaina kuin ennenkin, että huomaankin että ei se niin kamalaa oo ja että pystyn siihen. Nyt on vaan hirvee stressi, kun mulla ei ole mitään hajua mihin meen, mitä teen ja millä tavalla. No, huomennahan se selviää! 

2 kommenttia: