keskiviikko 23. tammikuuta 2013

To infinity, and beyond!


Viimesiä viedään! Huomenna olis meinaan tän tytyn viimenen varsinainen koulupäivä lukion penkillä. Koulussa joudun toki käymään vielä kokeissa ja kirjotuksissa ym, mutta varsinaista opetusta ei enään huomisen jälkeen ole. Johan tätä on kolme vuotta odotettukin. Jipii!

Täytyy kyllä sanoa, että oon ihan täpinöissäni kaikista penkkarihössötyksistä, kirjotuksista ja toivottavasti tulevasta ylppärijuhlasta. Kirjotuksiakin odotan enemmän innolla kuin kauhulla, vaikka en ole edes aloittanut lukemista ja ekat on tosiaan parin viikon päästä. Ehkä se, että ne on ne viimeset rutistukset ennen sitä glorian hohtoista ylppärilakkia, tekee niistä jotenkin vähemmän vastenmieliset?

Parasta on, että 1.6. kaikki tää uurastus palkitaan ja voi ihan oikeesti heittää kirjat nurkkaan niin kauaks aikaa kun vaan haluaa. 12 vuotta opiskelua putkeen ei ainakaan mua motivoi lähtemään heti ensi syksynä takaisin koulun penkille, joten välivuosi alkaa olla yhä todennäköisempi vaihtoehto meikäläiselle. Saapi nähdä mitä se elämä tuo vielä tullessaan. (:

2 kommenttia:

  1. Voi että!! Niin hienoo, sun ja Janinan innostus tarttuuu muhunki. Ihan huippua! :)
    Tsemppii kirjotuksiin ja silleeesti!

    VastaaPoista