tiistai 7. helmikuuta 2012

Smile, it confuses people


Luin joskus kauan sitten jostain, että vaikka kuinka ois paha olla, niin aivoja voi hämätä onnellisuuteen hymyilemällä! Kun aivot havaitsee hymylihasten aktiivisuuden, niin paha olo vaihtuu äkkiä iloks, koska aivot kuvittelee, että ootkin ilonen, vaikka oikeesti itket ja kärsit kun viimestä päivää hymy korvilla! :'D Myös suklaa lisää mielihyvähormonin, eli endorfiinin tuotantoa, että ei muuta ku suklaata mässyttämään, jos on paha olla. Omalla kokemuksella voin sanoa, että toimii! Ja voin sanoa, että mulla on viime vuosien aikana ollu tosi paljon käyttöä tälläsille aivojen huijausoperaatioille! ;)


Mutta hei toi kuva on oikeestaan viime talvelta! Mutta kuten huomaatte, en oo paljon muuttunu niistäkää ajoista. Samoissa ryysyissä yhä kuljetaan, vaikka noissa farkuissa onkin reikä ja noi kengät on vaihtunu samanlaisiin harmaisiin ja pihaan on tullu joku alkuauton romu tuon tyhjyyden paikalle. Mutta talvikin se on vielä tänäkin vuona tullut yhtä kauniina kuin edellisvuonna.


Muistakaa kaikki hymyillä suupielet korvissa, vaikka kuinka vituttais ja syökää paljon suklaata! Ihanaa päivänjatkoa kaikille! (:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti