sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Wanhat

Mekko ennen pitsimuokkausta


Tämä oli vastaanotto, kun yritin ottaa kavereista kuvia ;) <3

Mun neidit <3


Nyt on sitten wanhat tanssittu! Vielä torstaina aamupäivällä käytiin äitin kanssa tekemässä viime hetken muutoksia mun mekon yläosaan ja ompelutettiin siihen sellanen pitsi. Kyllä oli kaikki vähän viime tipassa, kun maanantaina piti olla parturi, mutta se peruuntu ja uuden ajan sain vasta keskiviikkoiltapäivälle. Mutta onneks tuli hyvät hiukset, niin ei tarvinu itkeä niitäkin. :p

Torstai meni siis sutjakkaasti, ihana Anna laitto mun hiukset ja naaman ja sain alotettua illan prinsessana. Torstaina tosiaan jännitti illalla ihan sairaasti, kun tanssittiin vanhemmille. Perjantaina Anna tuli vielä aamulla mun hovikampaajaks ja korjaili vähän mun tukkaa ja meikkas mut uudestaan. ISO KIITOS ANNALLE! (:

Vanhainkodilla tanssit ei sujunut sitten enää yhtään. Heti ensimmäisessä tanssissa sössittiin ihan totaalisesti.. Onneks ne mummot ja papat ei toivon mukaan muista niistä enää mitään. :D Mutta vanhainkodin jälkeen Rossoon, jossa syötiin kanaa ja perunoita. Sit vihdoin kotiin ja valmistautumaan illan bileitä varten. Jatkot oli aivan loistavat! Tosin tuli siellä pienet itkutkin lurautettua, mut silti jäi ihan loistava fiilis krapuloineen kaikkineen. PAITSI! Joku sa*tana oli juonu mun lonkerot ku koitin niitä lähtiessä ettiä. Että joo, toivottavasti joku sai hyvät fiilikset niistä sitte.. Murr..

P.S kuvia tulee luultavasti vielä lisää, koska tää on vaan tällänen "ensimmäinen erä" niistä kaikista miljoonista kuvista, joita meidän wanhoista loppujen lopuks otettiin! 

3 kommenttia: