keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Oulun eden

Tämmönen näköala aukes maanantai-iltana meidän hotsan parvekkeelta


Jep, näytän just siltä et oon vaan lillunu kloorivedessä monta päivää..

Humisevasta harjusta tuli luettua yli puolet, suosittelen!

Aamupalaa (o:Roosan kanssa ostettiin kasvonaamiot, joita ei loppujen lopuks jaksettu tehä
Oulusta pikkuhiljaa kotiuduttu! Reissu piti sisällään äärimmäistä löllöilyä kylpyläosastolla ja lököilyä hotellihuoneen jättimäisessä pehmosängyssä Humisevaa harjua lueskellessa, sekä Oscarien uusintoja katsoessa. Oli kiva viettää pitkästä aikaa kunnon laatuaikaa siskojen ja iskän kanssa. Sohvi saatiin tiistaina pakotettua laskemaan alas tosta isosta sinisestä liukumäestä, minkä jälkeen sitä ei siitä meinannu pois saadakkaan! Roosa oli vähän pettynyt miestarjontaan, mutta oli meillä kivaa ilman miehiäkin!

Tiistaina kävästiin myös Iissä kattomassa sukua. Pikkunen pikkuserkku Anni, joka viime kesänä ei vielä edes ryöminyt, juos nyt hymy korvissa pitkin mummulaa ja pojat oli ihan yhtä pöhköjä kun viimekskin. :p Ei ole sukua voittanutta! <3

Vaikka tollaset reissut onkin välillä ihania ja rentouttavia, niin ei oo parempaa kun palata omaan sotkuseen huoneeseen ja omaan sänkyyn nukkumaan - jos. Nauttikaa kaikki lomistanne ja vaikka ette lomalla oliskaan  tehkää jotain rutiineista poikkeavaa, se piristää harmaintakin arkea! (:

2 kommenttia:

  1. Joskus tuli käytyä usein Edenissä, mutta en muista millon oisin käynyt viimeksi. Ehkä yli 15 vuotta sitten viimeksi :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa. (: Itelle toi oli eka kerta Oulun edenissä, mut kerran oon käyny Nokialla. Enemmän tykkäsin kyllä tosta Oulun versiosta, vaikka ei se paljoa tainnu Nokiasta erota. (:

      Poista