keskiviikko 8. helmikuuta 2012

TortillatimeToday is tortilladay! Noi tortillakuvat on vanhoja, mut yhtä herkullisia ne tulee varmaan tänäänkin olemaan (; Tänään ehkäpä myös Kimpassa- elokuva kotona tai toinen vaihtoehto Saapasjalkakissa elokuvissa 3D.nä. Löllöilypäivä siis eessä!

Oon muuten hurahtanu noihin Torey Haydenin kirjoihin ihan täysin! Ne on vissiin ainakin osittain ihan tositarinoita Haydenin oppilaista / hoidettavista. Torey Hayden on siis oikealta ammatiltaan psykologi ja erityisopettaja, joka on tutkinu mm. puhumattomuutta. Noi kirjat on välillä melko raakojakin, sillä noilla lapsilla on usein vaikee tausta. Toi mun kirja esim. kertoo kuusvuotiaasta tytöstä, joka ei puhu tai reagoi lähes mihinkään ja sillonkin kun reagoi, niin todella agressiivisesti ja Hayden yrittää saada tolkkua tän tytön tilanteesta ja saada hänet puhumaan. Että jos yhtään kiinnostaa ton tyyppisiä kirjoja lukea, niin suosittelen lämpimästi Torey Haydenin kirjoja! (:

2 kommenttia:

  1. Torey Haydenin kirjat on aivan mahtavia! Noi kirjat on sen potilaiden elämänkertoja tavallaan, että kyllä ne pitää paikkansa muuten paitsi nimet on muutettu. :) On sillä tosin pari semmostakin teosta, mitkä ei liity tositapahtumiin. Ootko lukenu sen Tiikerin lapsi? Se on tosi hyvä, tein siitä äikässä henkilöjutun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eii, en oo lukenu. Oon vielä aika alottelija noissa kirjoissa. Mut tavotteena on kyllä lukea kaikki maholliset mitä saan vaan kirjastosta itelleni haavittua! (:

      Poista