sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Pipefest


Infopisteen virvokkeet

B.o.B

Sinne meni sekin festari, että hujahti ! Käteen jäi kasa ihania uusia ihmisiä, loistavia kokemuksia ja muistoja, univelkaa sekä erittäin kipeät jalat ! Vähän jäi kyllä tyhjä olo, kun piti erota kaikista ihanista työkavereista näin pian. Onneksi on facebook ja puhelimet. Hallelujah !

Pipefest hurahti lähinnä töiden parissa, mutta pitihän sitä sitten parina iltana jäädä itsekin hieman viihteelle. Perjantaina käytiin töiden jälkeen Ellan kanssa kattomassa B.o.B:in keikka. Oli mahtava meininki, vaikka en itse keikkaan paljoa huomiota kiinnittänytkään. Se on se seura, mikä teki siitä erityistä. Eihän mikään festari olisi ollut mitään ilman ihania ja pirteitä ihmisiä ympärillä !

Tehtiin myös pieni synttärijekku meidän ihanalle esimiehelle Niinalle ja ostettiin sille benjihyppy. Se parka täris ihan hirveesti, mutta tuli alas hienosti. Ite en kyllä uskaltais sieltä alas tulla, vaikka Roosan kanssa jo ens vuodelle tandem-benjiä suunniteltiinkin..

Pakko kiittää vielä kerran kaikkia teitä, jotka teitte mun kesästä niin erityisen ja annoitte syytä odottaa töihin pääsyä! Ei olis voinu parempaa kesätyötä kohdalle osua, työporukasta puhumattakaan! Kiitos, olette IHANIA !!

2 kommenttia:

  1. ei roosa ainakaa mun kanssa uskaltanu tulla toho tandem-hyppyy :D yksin jouduin meneen sitte !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no tuskin me uskalletaan ens vuonnakaan mennä kumpikaan! :DD

      Poista