maanantai 24. syyskuuta 2012

Butterfly fly away


 Mun kengut on viimein löytäneet tiensä kotiin. Viime viikon perjantaina ne tosiaan oli jo Jämsän Matkahuoltoon tulleet, mutta vasta tänään sain ne sieltä haettua ja on ne upeet! En oo ikinä ollut mikään korkokenkien hyvä ystävä lähinnä siksi, että en osaa sellaisilla kävellä, mutta tänä syksynä halusin muuttaa senkin asian ja nyt multa löytyy sitten ihan ihka oikeet kiilakorkoset nilkkurit. Sit kun opin vielä kävelemään niillä niin hyvä tulee!



Kenkien lisäksi lähdin myös alunperin ostamaan lyijyä, mutta lyijyn lisäksi Cittarista tarttui käteen lämpöiset lapaset ja villasukkalankaa mun palelevia varpaita varten. Syksyllä iskee aina kauhia kutomisvimma ja yleensä joululahjat sukulaisille tuleekin kutimilla sudittua. Nyt on vaan tainnu jo niin monet villasukat tulla pukin paketista jokaselle, että täytyy varmaan vaihtaa lapasten tekoon. (:



Ja siinä vielä pari ihanan syksyistä kuvaa, joista käy ihanasti ilmi miksi rakastan syksyä: nuo värit. Ja oman puun omenat on tietysti myös yks syksyn kohokohtia, sillä en syö omenoita muuten, kun syksyllä omasta (tai jonkun muun) puusta poimittuna.

Vielä jaksaa myös puurtaa, sillä tällä viikolla ois koeviikko ja psykan kirjotukset. Tosin kokeita mulla ei ole muita kun enkun koe huomenna, koska loput kokeet siirrettiin kirjotusten takia ensi viikolle. Joten ehkäpä ensi viikon lopussa saa vihdoin heittää kirjat nurkkaan ja levähtää.

1 kommentti: