keskiviikko 3. lokakuuta 2012

"Kaveria ei jätetä"


Moimoi! Sellaista vaan tulin kertomaan, että meillä Jämsänkosken SPR- nuorilla alkaa 10.10. projekti "Kaveria ei jätetä", joka siis on tavallaan jatkoa tälle monivuotiselle taipaleelle, mitä ollaan jo 2007 vuodesta kehitetty ja kuljettu. Nyt se on vaan laitettu suurempiin paneeleihin ja meidän tehtävänä ois kehitellä tän kylän nuorisolle tekemistä!

Itse olen projektin projektipäällikkö, minkä takia halusin tehdä tälle meidän upeelle jutulle oman blogin! Kirjoitin sinne tänään ensimmäistä kertaa pientä yleiskatsausta meidän projektista. 10.10. kirjoitan sitten vielä enemmän, sillä silloin meillä on projektin virallinen aloitustilaisuus Kankarisveden koulun auditoriossa, mistä oli juttu TÄNÄÄN Vekkarissa; vapaa pääsy ja sana. Tulkaa ihmeessä kaikki katsomaan mitä me keksitään meidän projektista kertoa! 

Projektin tienoilta haluan että JOKAINEN Jämsänkosken nuori ekaluokkalaisesta toisen asteen opiskelijoihin asti kertoo minulle tai jollekin muulle meidän ihanista SPR- nuorista, mitä tekemistä me voitaisiin tälle kylälle väsätä. Koska meidän projektilla ei ole ideaa, jos me ei voida tehdä just sitä, mitä tän kylän nuoret tänne haluaa.

Käykää tsekkaamassa projektin blogi osoitteessa http://kaveriaeijateta.blogspot.fi/ ja muistakaa seurata ja kommentoida siellä tapahtuvia juttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti