perjantai 5. lokakuuta 2012

ABItusta
  
Hallelujah! Nyt on niin kirjoitukset, kuin viime kurssin kokeetkin saatu kaikki alta pois ja nyt saa taas hetken hengähtää ihan normaalin arjen parissa. Stressin loppumisen kunniaks värjäsin jo pari päivää sitten hiukseni hieman tummemmaksi, kuten kuvista saattaa huomata. Väri ei tosin oikein tarttunut vaaleimpiin kohtiin, joten täytyy varmaan parin viikon päästä läträtä väriä taas päähän. (:
Abitusta babitusta! Saatiin tänään meidän abihupparit. Jee! Ne on hienot ja tykkään noista teksteistä, vaikka ite olisinkin halunnu Muumien mörön, jonka alla lukee VABISKAA. Se ois ollu huippu!

Ollaan myös alettu jo hieman suunnittelemaan meidän muita abijutskuja, kuten penkkareita, ja abivideotakin ruvetaan vissiin VIHDOIN kuvaamaan sunnuntaina. Saapi nähdä mitä siitä tulee, kun tuntuu että kukaan ei oikein jaksa panostaa siihen. 

Ja abivuosi vie mun rahat! Nyt pitäis maksaa abiristeilyä, noita huppareita, koulukirjoja ja Virgo- musikaalia kaikkia samaan aikaan, joten niihinpä mun tili sitten tyhjeneekin.. Pistin kyllä eilen pari työhakemusta vireille, josko viikonlopuiks sais jostain töitä ja sitä kautta pari lanttia.

Tuo kirja tuossa on osa meidän äikän projektia ja ajattelin vaan kertoa, kuinka oksettavan naurettava kirja toi on.. Siinä on keski-ikäinen nainen, joka yrittää saada seksiä pihtailevalta mieheltään, joten voitte ehkä kuvitella kuinka mielenkiintoista sitä on lukea! Kirja mun makuun. Ei kiitos.

2 kommenttia:

  1. http://tuplaongelma.blogspot.fi/2012/10/terveiset-maailman-surkeimmalta.html

    VastaaPoista
  2. heippa:) löydettiin toi teidän abihupparikuva googlen kuvahaun kautta, ja aiottais tehdä samalla kuvalla, olisko mahdollista saada tietoon mahd. fontit jne, koska meidän pitäis muuttaa tota tekstiä :D

    VastaaPoista