sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Back to black

Moikkamoi! Ei oo tullu vähään aikaan kirjoteltua.. Eipä mulla tälläkään kertaa mitään tähdellistä kirjoteltavaa oo. Joululoman vikaa päivää vietetään, joulu meni ja vuosikin ehti vaihtua.. Joulu tuli vietettyä kotona siskon ja iskän kanssa. Sain jopa pari lahjaa. Lähinnä sellasia kodintarvikkeita jossain liian kaukana siintävää muuttoa varten. Eli lakanoita, mukeja, sellanen ihana leikkuulauta jossa oli kaikkea muuta kivaa, parit lakanat ja suklaata. :p Vaatteitakin tuli vähän, mutta ei niin kovin paljon. Vuosi vaihtu Jämsänkosken keskustassa palellen. Mun pikkunen rakettisuihku ei vetäny vertoja Jaakon padalle, mut oli se ainakin söpö. (:

Mitä muuta lomalla.. No oon shoppaillu, ihan hirveesti. Kävin heti tiistaina joulun pyhien jälkeen Jyväskylässä. Siellä tosin piti kivien alta kaivaa, että löysin edes farkut ja topin. Eikä kumpikaan ollu alennuksessa..... Mutta eipä ne kovin kalliit silti ollu. (: Sit kävin nyt maanantaina Ideaparkissa ja sieltä ois löytyny kyllä vaikka mitä, mut tyydyin pariin toppiin ja pariin pitkähihaseen t-paitaan ja TIETYSTI siniseen jäähilejuomaan, joka on MUST, kun käy Ideassa. Ja ainut mitä oon koko loman yrittäny ettiä, eli vanhojen tanssi kengät, on jääny hankkimatta. Johtuen ainoastaan siitä, että mulla on mutanttijalat eikä niihin vaan löydy sopivia kenkiä.. :(


Tässä mun söpöt kynnet (hieman jo kuluneet), tehty Konad kynsileimasimel
Kävin myös tätsyä ja serkkua kattomassa Vesilahdessa viime viikolla. Ja sit oon vaan henkaillu Artun kanssa ja tehny psykan itsenäistä, joka, kiitos kysymästä, edistyy. Ainakin jotenkin.. Kävin mä hei myös Petralla yks päivä ja näin pitkästä aikaa Jennaa ja Saaraa, joita en oo nähny toooosi pitkään aikaan. <3 Tuli sielä myös parin muunkin naamaa kateltua... ;)

JA HEI! Sain mä Mario Cartin joululahjaks!!! Ja arvatkaa onko sitä kulutettu kyllästymiseen asti. No on! Mut ei me siihen kyllästytä. Hyvää vuotta 2012 kaikille! Toivottavasti teille kaikille tapahtuu kaikkea ihanaa ja kaikki se mitä ootte kauan toivonut toteutuu. <3

4 kommenttia:

  1. "tuli sielä myöd parin muunki naamaa kateltua" reilut!! :DD ei vais, oot ihana! <3

    VastaaPoista
  2. Kivat kynnet. Mä oon käyttänyt Konadeja aika vähän, lähinnä oon kokeillut valkoisella lakalla tehdä kuvioita. En muista, että oisin mustalla tehnyt kertaakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. En itekään kovin usein noita käytä, mutta tulipa nyt kokeiltua. (: Ite oon mustalla ja punasella tehny noita kuvioita ja tykkään kyllä tehä niillä, kun niillä saa yksinkertasesti kivoja kuvioita.

      Poista