perjantai 2. maaliskuuta 2012

Spring is coming

www.weheartit.com
Tänään on ollu aivan ihanan keväinen päivä; maa on loskanen, ulkona on lämpöasteita ja aurinko paistaa. Kehittelin tollasen kesäisen kuvakollaasin sen kunniaks, että kevät on vihdoin näyttänyt merkkejä tulostaan. Noi haaleet ja heleet värit kuvastaa unelmakesää ja noi kuvat kuvastaa sitä, mitä ite rakastan kesällä tehä.

Poikakaverin kanssa pelleily ja hölmöily ja sen kainalossa kököttäminen; tyynen järven pinnan kanssa leikittely ja sinne pulahtaminen etenkin rantatien varrella eräällä kivalla pikku laiturin palasella; tanssiminen, hulluilu ja irrottelu; istuskelu ja makoilu ihanilla kukka- ja heinäniityillä mm. hyvän kirjan ja musiikin kanssa (tänä kesänä perinteisten romanttisten hömppäkirjojen tilalla taitaa olla lukua syksyn kirjotuksiin); keinuminen lempeän lämpöisten tuulahduksien heiluttamana; pyöräily (tosin vain alamäissä ja tasasella). Pakko noista niityistä vielä sanoa sen verran, että Arttu vei mut viime keväänä mönkkärillä ehkä maailman kauneimmalle voikukkaniitylle. Se päivä oli ehkä muutenkin koko viime kesän yks parhaimpia. <3

Tälle kesälle on melko suuria odotuksia ensinnäkin sen takia, että melko monella meiän kaveriporukasta alkaa olla autokortit, joten kivoja reissuja pitäis olla tiedossa. Arttu lupas viedä mut lappiin, kun se saa kortin ja Ranskassakin olis tarkotus ens kesän lopussa pyörähtää. Kyllä vain kaikkea on suunnitelmissa ja unelmissa. Tosin syksyn tulevat kirjotukset saattaa vähän karsia jotain pois. Toivottavasti tulis kuitenkin aurinkoinen ja lämmin kevät sekä kesä, että sais nauttia oikein kunnolla! Kesätyökin ois plussaa..

3 kommenttia:

  1. Hervannassa on ainakin nyt pari päivää ollu ihan törkeen keväinen keli. Nytkin aurinko paistaa ihan siniseltä taivaalta! :)

    ps. Meillon lakua jaossa blogissa.

    VastaaPoista
  2. ihana toi kollaasi! :-) oispa jo kesä <3

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista