lauantai 17. maaliskuuta 2012

Friday, party


String King
Miksun prinsessa- kortti ja stringit
 I don't wanna study, i just wanna party. Eilen juhlittiin Miksulla sen täysi-ikäisyyttä kera täysi-ikäisten juomien. Booli oli ihan sairaan pahaa, eikä se noussu millään päähän ja paikalla oli mitä ihmeellisempää porukkaa. Yhessä vaiheessa en tuntenu varmaan puoliakaan paikalla olleista. Se oli hämmentävää.. Miksu sai lahjaks mm. pinkit pitsistringit, pinkkiä kuoharia, paistinpannun ja söpön prinsessa- kortin. Allu oli myös tehny Miksulle ihanan persoonallisen kortin, jossa ensinnäkin otettiin osaa suureen suruun ja siinä oli lehdistä leikattuja letkautuksia ja kuvia Miksusta. Oli sellaset perus pippalot, missä porukka vetää ittensä ihan liian nopeesti sammumispisteeseen ja sit yrjö lentää. Nam!

Vajaan kahden tunnin unilla on siis vedetty viime yö ja tässä vaiheessa rupee jo pikkuhiljaa väsyttämään. Oltiin äitin kanssa mummulassakin käymässä, kun mummu oli leiponu pullaa. Sielähän se loppupäivä sit vierähtikin katsellessa papan kuvaamaa vanhojen tanssivideota (sekä etsiessä ykkösten kuvaamaa tanssivideota, joka todistautui pelkäksi kärpäsen kakaksi ruudulla) ja kuvia, jotka katotaan joka kerta sinne mennessä. Uuvuttavaa. Mut mummu ja pappa on maailman ihanimmat. <3 Perhe ja suku on paras, ei siitä mihinkään pääse.

Ja autoilusta pakko vielä loppuun hypettää, että oon pikkuhiljaa pääsemässä jyvälle tosta ajamisesta ja lähinnä kytkimen käytöstä, joka on suurin ongelma mun autoilussa. Lisäks tein äsken netissä teoriakoeharjotuksen eikä menny kun kolme kuvaa ja yks teoriakysymys väärin, että meikähän ois läpässy teoriakokeen ihan kylmiltään tosta vaan mennen tullen! Mutta nyt kuitenkin kohti saunaa ja petiä. Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

2 kommenttia: