lauantai 14. huhtikuuta 2012

Almost Eighteen!


Tämä neitokainen täyttääkin huomenna 18 vuotta! :o) Saa nähä mitä siitäkin seuraa.. Tärkein tavoite ois nyt saada tuo ajokortti niin sais senkin stressaamisen pois päiväjärjestyksestä! Maanantaina on tosiaan teoriakoe ja kaavailin inssiä jo tiistaille tai keskiviikolle (jos teoria menee läpi), jos katastuskonttorilta vaan liikenee aikaa. :p Musta kyllä edelleen tuntuu etten selviä inssistä.. Tuntuu, että aina iskä löytää jotain valittamista ja sit motivaatio tippuu miinuksille. Mut toisaalta, jos vaan asennoidun oikein ja saan pidettyä suurimman jännityksen sisälläni, niin ehkä mulla on mahiksia.

Eilen käytiin iskän kanssa ajelemassa ja harjottelemassa parkkiin peruuttamista Löyttärin parkkipaikalla. En oo nyt ihan varma, että menikö se hyvin vai huonosti, mutta ihan normaali ajaminen meni ainakin päin peppua. En jaksanu ilmeisesti oikeen keskittyä siihen kamalien kuntotestien jälkeen.. Mistä puheenollen tein havainnon, että eipä tuo mun kunto ole viime vuodesta huonontunut, vaikka en ole kyllä persettäni penkistä nostanu minkään liikunnallisen takia.. Mutta oon ihan tyytyväinen, vaikka selkä tulikin kamalan kipeeks.

MUTTA, kertokaa mulle mitä ostan Artulle synttärilahjaks?! Help! Sillä on keskiviikkona synttärit ja pää lyö tyhjää....

2 kommenttia:

 1. Mua pelotti itteeni ennen inssiä ihan jäätävästi! Mun jalat ja käet täris niin vietävästi. En meinannu saada autoa liikkeelle millään siitä lähtöpaikalta (pieni mäki....) Sit totesin inssimiehelle, että otetaas nyt uus yritys että unohetaan tää ja kyllä se siitä sit läpi meni.

  Hyvin se menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tärisee jalat ja kädet jo iskänkin kanssa ajaessa, niin en halua edes ajatella mitä siitä inssistä tulee. :p Mutta toivon mukaan pääsis sen ekalla läpi, niin ei tarvis enään stressata.

   Poista