sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Dont worry, be happyAhh, ulkona on taas ihanaihana ilma. Kyllä toi aurinkokin jo lämmittää, vaikka oliskin pari astetta pakkasta. Kevään tunnistaa siitä, että maa alkaa näkyä ja kuudeltakin on vielä yhtä valosaa kun päivällä! Nykyään ei huomaakaan, kun kello on jo vaikka kuinka paljon, kun ulkona on pitkälle iltaankin vielä niin kirkasta, varsinkin nyt kun paistaa aurinko.

Keväässä parasta on, kun lumet alkaa sulaa ja vesi alkaa virtaamaan puroissa ja ojissa, ruoho ja leskenlehdet alkaa pilkahtelemaan maan raoista ja puut alkaa pikkuhiljaa vihertämään. Vielä ei taideta olla siinä vaiheessa, mutta jos ens viikon lopulle on luvattu jo yli kymmentä astetta, ei sekään voi kaukana olla.


Tänään on ollut myös vastoinkäymisiä, mutta niistä selviää aina. Pitää vaan koittaa pitää pää pystyssä ja muistaa kuka on. Ei pidä kadottaa itteään, vaikka elämä joskus paiskoiskin päin seiniä. Tärkeintä on luottaa itseensä ja tietää, että ansaitsee parempaa. Pitää myös oppia arvostamaan niitä pieniäkin asioita mitä elämässä on, sitten vasta voi rakentaa jotain suurta.

Remember to be yourself. Always.

2 kommenttia:

  1. määki tein taas blogin sadannen kerran :---------) --> http://indiansummer-helenamaria.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä, mä jo ihmettelinki että mihin oot blogis kadottanu ku yks päivä koitin sitä katella! (:

      Poista