keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Homeaivo ajoradalla


Joo, kyllä tässä tosiaan tuntee ittensä homeaivoks. Oon niin pettyny ja vihanen siitä, että sain 7- matikan kokeesta. Mut en aio tehä asialle mitään, koska se asia oli oikeesti mulle niin mahotonta oppia, että toi on ihan realistinen numero siitä epäosaamisesta mikä mulla on kaiken maailman logaritmien suhteen.. Ärsyttää silti, mutta no, on sitä elämässä tärkeempiäkin asioita kun joku matikan numero. Voin sit iloita siitä mitättömästä 10-, jonka sain mitättömästä aineesta uskonnosta.. :D


 EILEN olin Lievestuoreella liukkaan kelin radalla. Olin ensin ihan kauhusta kankeena ja oli koko ajan kauhee vessahätä ja oksetti ja vaikka mitä. Luulin et mun pitää ajaa jonkun ihan vieraan ihmisen kanssa ja että se ois ihan kauheeta. Mut ei, ajoin iskän kanssa ja oli tosi kivaa ja opettavaista! Liikkeellelähtö on ollu mulle tosi vaikee juttu, mut siinä kun joutu jonottelemaan, oottelemaan ja liu'uttelemaan autoa pikkumatkoja eteenpäin niin rupes pikkuhiljaa luonnistumaan se lähteminenkin. Kerran sammu radalla auto lähdössä ja kerran jäätiin jumiin, mut muuten meni tosi hyvin ja oli sairaan mukavaa! Rohkaistuin jopa niin paljon, että ajoin koko matkan sieltä kotiin! Ei sammunu liikennevaloissa, mutta liikenneympyrään mentäessä kylläkin, MUTTA en panikoinu ja oon itestäni super ylpeä. Näiden onnistumisfiilisten saattelemana käytiin iskän kanssa tänään varaamassa mulle aika kirjallisiin ens viikon maanantaille. Sit voikin sen jälkeen (jos menee läpi) jännittää enää inssiä!

2 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä tuo ajaminen lähtee sujumaan :) Nimim. itsekin auton melkein joka risteykseen sammuttanut ja nyt on ollu 3 vuotta kortti!
    Tsemppiä ajeluihin :)

    VastaaPoista