sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Penkinpainajaiset


Keskiviikkona päästiin potkijaisten jälkeen "koristelemaan" meidän koulua torstain penkkareita varten. Aikamoista sotkua saatiinkin aikaseks. Meidän teemana oli avaruus, mutta teema tuli ehkä paremmin esille salissa, kuin käytävillä.
Torstaina oltiin tietysti kaikki pukeuduttu upeisiin penkkaripukuihimme ja päästiin kastelemaan yläasteelaisia ja muita lukiolaisia. Ikävä kyllä joillakin tais mennä tuo idea vähän yli, sillä ite sain yläasteelaisilta ainakin kaks pullollista saippuavettä niskaani. Typeriä.

Aamulla esitettiin tietysti myös meidän abivideo lukiolaisille ja opettajille. Video sai huikeaa palautetta ja täytyy itekin sanoa, että kyllä se on aivan ratkiriemukas ja tunteella tehty pläjäys ja siinä tulee meidän abipoikien luonteet ja "mieltymykset" vähän liiankin selvästi esille. Mutta koska Raija Tammelin oli sanonut videota yhdeksi parhaista, sen täytyy olla ihan sika hyvä!

Kuva Jämsän Seudun sivuiltaMeidän jengi <3 Miksu ja tytöt


Abivideon jälkeen päästiin pitämään meidän abishowta. Ensimmäisen puolikkaan teknisistä ongelmista huolimatta show oli ainakin omasta mielestäni ihan onnistunut. Itellä tosin oli hieman kylmä märissä vetimissä ja tekniikkapaineiden takia en ehtinyt paljoa showta katsella.

Shown, ruokailun ja kuvien oton jälkeen lähdettiinkin sitten rekoilla karkkikierrokselle! Ala-asteelaiset meni ihan sekasin, kun rekat tuli pihaan. Ne huus ja karju kun hullut että "Antakaa nyt sitä karkkia!!" ja juos melkein rekkojen alle. Tais tulla sokerihumala jo ennen kun saivat edes karkkia.. Mutta oli ne söpöjä ja äkkiä se kolme kiloa karkkia hukku, vaikka ensin pelkäsinkin etten pääse niistä millään eroon. Kaks poikaa, jotka varmaan yhteensä painaa saman verran kuin minä, kanto mut rekkaan. Voi parkoja!


Meidän upea penkkarirekka ja sen vielä upeammat abinat

Torstai-iltana huomasin Roosan vanhojen tansseissa, että tuun kipeeks. Siitä sitten kotona buranakuuri ylle, että pääsis perjantaina lähtemään abiristeilylle. No, 38 asteen kuumeessa sinne sitten lähettiin ja buranan voimalla myös selvittiin! Välillä oli heikkoja hetkiä, mutta loppupelissä mullakin oli sielä hauskaa, vaikka olinkin jo kaheltatoista nukkumassa. Säästimpähän rahani. Kirottakoon kuitenkin urpot yläasteelaiset, jotka mut kasteli ja kylmä rekka-ajelu. Toivottavasti tästä kohta paranen. Seuraavaks odotellaan sitten sitä valkolakkia.

Kiitos kaikille kuvaajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti