sunnuntai 10. helmikuuta 2013

What if I can't breath without your air in my lungs

Karkkia ja laskiaispullia.
Meidän abikarkit tosiaan tuli torstaina koululle. Nyt kun noi karkit konkreettisesti on maannut tossa mun sängyllä, rupesin miettimään, että niitä on ihan hirveesti! Suurin osa meistä otti 3kg noita karkkeja ja meitä tosiaan on se 40 kappaletta, että taitaa tulla lapsille ihan hyvät karkkisaldot meidän rekoista. Vaikka kyllähän ne niistä tykkää. Mietinpähän vaan miten saan ite viskottua ton 3kg karkkia taivaan tuuliin. Ei niitä viiti oikeen itelleenkään säästää, kun ne on pahoja, kovia hedelmämällejä..



Penkkarikarkeista tän päivän teemaan eli laskiaispulliin ja hernekeittoon! Tosiaan käytiin tänään mummulassa syömässä hernerokat ja mummun tekemät laskiaispullat. Itekin tein pellillisen pullia aamupäivästä ja niistä tuli ihan sämpylöitä. No, eipähän ole niin makeita (hyviä ovat silti).

Mukava oli viettää tälläinen yhden päivän viikonloppu, kun tuntuu että koko ajan on jotain häslinkiä! Loppu kuukausi meneekin sitten aikalailla samoissa häslinkimeiningeissä. Saa nähdä milloin sitä saa seuraavan kerran hengähtää kunnolla. We'll see. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti