tiistai 5. helmikuuta 2013

Tired Tuesday

Eilisen leffasuunnitelmat muuttukin ruokasuunnitelmiks, kun herra ilmoitti, että leffa onkin yhtäkkiä muuttunut huonoksi. No, tietämättömän on helppo tuomita. Päätettiin kuitenkin keskiviikkona mennä katsomaan se "Unelmien Pelikirja", eli kelpaa mulle.

Leffailta ei kuitenkaan täysin peruuntunut, sillä katsottiin telkkarista "Keikka Bahamalla", mikä oli yllättävän hyvä! Leffaherkuiks tehtiin ITSE mansikkajäädykettä Sonjan Dare to Dream blogin ohjeella. Tuli muuten ihan sikahyvää! Tehtiin kaksinkertanen määrä tosta ohjeesta ja syötiin se kaikki. Pikkasen oli kyllä ähky olo sen jälkeen.. Tein eilen myös kanasalaatin. Eli eilisen tekstin otsikko Sweet Monday täyttyi kirjaimellisesti. Tänään piti sitten herätä jo kasiks kouluun, sillä meillä oli matikan preli. Voi sitä tuskaa, kun joutui itsensä sängystä ylös hinaamaan. Ja voi sitä tuskaa, kun se preli läväytettiin siihen nenän eteen! Kymmenen tehtävää piti tehä ja kuus sain tehtyä. Loppuja en edes jaksanut yrittää, kun en niistä mitään tajunnut. Tervetuloa vaan matikan ylioppilaskirjotukset!

Koulun jälkeen löysin postilaatikosta pudonneen H&M.n kevät kuvaston. Vaikka en ikinä sitä mitään tilaakaan, niin pakko se on silti aina lukea. Ihan hienoja rytkyjähän sieltä löytyi, vaikka odotankin kesäkuvastoa enemmän. Kauhia kesävaatekuume toukokuun Kreetan matkan johdosta...
... Ja kuvastoista sitten hieman tieteellisempään kuvastoon. Tervetuloa myös fysiikan kirjoitukset!3 kommenttia:

  1. Joo, toi pehmeä jäädyke on ihan mun lemppari! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tuli kyllä munkin lemppari! Ihan älyttömän hyvää. :)

      Poista