torstai 15. syyskuuta 2011

Ei mitään hätää, jossei omat voimat riittäneet

Täällä lauleskelen ja fanittelen Samuli Edelmanin häkellyttävän ihanaa ääntä! (: Käytiin iskän kanssa Jämsässä Taksimissa kebabilla, kyllä on täys olo. :p Ja iskä osti mulle uuden suoristusraudan. 8) Kiitos iskä ! <3 Nyt pääsen sit ehkä tekemään näille mun hiuksille jotain, ettei ne aina sojota joka suuntaan. :o)

 Ulkona on ihana raikas keli. Kun ajelee tuola pihalla, niin ensin saattaa sataa, sadan metrin päästä ei sada, sit sataa taas kaatamalla ja sit paistaa aurinko. Ihan mahtava keli. (: Mutta, taidanpa silti pysyä sisällä loppupäivän.. :D Mulla oli aikomus tänään lukea vähän kenties psykaa tai yhteiskuntaoppia tulevaa koeviikkoa silmällä pitäen, mut en tiiä, ehkä se nyt kumminkin jää.. Tai saa nyt nähä jaksanko tarttua kirjaan ja keskittyä lukemiseen. 

HEI! Tänään oli meidän iki-ihanan matikan open viralliset läksiäiset, kun se jäi elokuun alusta eläkkeelle. Eli Mauri Toivonen! Ei se ehtiny opettaa mua kun vuoden, mutta sen aikana se ehti jättää kyllä pysyvän jäljen! :D Just iskän kanssa mietittiin, niin se oli opettanu kuulemma jo sillon, kun iskä oli yläasteella, eli moooooooonta vuotta sitten. :D Ja oli kuulemma jo sillon ihan oma persoonansa. ;) Mutta niin, meidän ei pitäny alunperin edes mennä siihen läksiäistilaisuuteen, mutta koska sinne oli pakko päästä, saatiin ittemme mukaan siihen tilaisuuteen. :o) Mauri on ihana. 8o)

Tässä yks mun lempparipaikoista (:

 

2 kommenttia:

  1. Munki pitäs ostaa uus suoristusrauta, toi mun punanen on ihan super huono! :P :D jjaajajaja niin! :)

    VastaaPoista
  2. Joo mullakaan se punanen ei menny enää ees kunnolla päälle. Sen johon piti olla aina oikeessa asennossa, että se suostu ees lämpenemään.. :D

    VastaaPoista