torstai 8. syyskuuta 2011

Pullaaa!

Hihii, nyt mä sen tein, sain itteni leipomaan pullaa! Supisuomalaisia korvapuusteja. En pidä itteäni kovin hyvänä leipojana (varsinkaan pullan leipojana), mutta musta noi onnistu tosi hyvin! Niistä tuli jopa ihan korvapuustin näkösiä, eikä sellasia epämääräsiä möykkyjä, niinkun yleensä.. :D Mausta en oo ihan varma. Kyllä mä yhen pullan maistoin ja kyllähän se menetteli, mutta oon mä parempaakin syöny.. Suurimman osan syömistäni puusteista söin raakana. Pullataikina on vaan niiin hyvää! :p Vaikka nyt kiertääkin masussa..

Pullasta palloon, oon tainnu nyt oikeesti sit alottaa lentopallon uudestaan! Kiva, että löysin vanhan harrastuksen uudestaan. Alunperin lopetinkin sen vaan sen takia, että valmentaja oli pehvasta ja se vaati liikaa. Nyt se on vaan pelailua ja harrastamista omilla ehdoilla, mikä sopii mulle! (:Maanantaina oli lentopalloharkat, tiistaina kävin uimahallissa ja salilla, keskiviikkona harkat ja tänään on kädet tooosi kipeinä. (:: Mun piti mennä tänään Keskikeholle bodycompattiin, mut päätinkin siirtää sen vasta sunnuntaille!

Huomenna olis "epävirallinen" köpis, jossa me suunnitellaan tulevaa syksyä ja talvea. Mutta sitten seuraavana perjantaina, eli 16.9. kaikki muutkin on sinne tervetulleita! Perjantaina klo 17-19 köpis 3-6- luokkalaisille ja klo 19 -> yläasteelaisille, lukiolaisille ja amiksille. Että tervetuloa vaan jos on tylsää. :DD


Lauantaina äiti lähtee viemään ainakin mua ja Arttua Jyväskylään. Äiti lupas ostaa mulle lentopallon ja ruveta treenauttaan mua, jee. :D Artulle käydään EHKÄ kattomassa vanhojentansseihin vuokrapukua. Eka ajattelin, että Arttu vois tanssia ihan normaalilla puvulla, mut sit sain pojilta niin kovaa kritiikkiä, et kai se on Artunkin sit hankittava se pingviinipuku.. :D Omaa pukuanikin vielä odottelen. Tiedän kyllä millanen siitä tulee, mut haluaisin jo päästä näkemään ja sovittelemaan sitä! (: Oon ihan innoissani vanhoista, mut mun parilla on suunnattomia suorituspaineita jo nyt. :DD Mutta niitä odotellessa. (:

2 kommenttia: