lauantai 7. heinäkuuta 2012

Back home
 Laivalta kotiuduttu! Tultiin juuri sopivasti markkinatanssien viimeisten biisien aikaan Jämsänkoskelle. Ja eilen oli tietysti markkinat, joilta tuli ostettua kolme kiloa herneitä, mansikoita ja paljon lakuja. Ei nuo Jämsänkosken markkinat mitkään hääppöset ole, mutta näkee niissä tuttuja. (:

Laivalla meni tosi kivasti. Ensin päästiin oikeeseen bussiin ja siitä sit oikeeseen laivaan. Kamalan kuuma oli terminaalissa odottaa laivaan pääsyä, mut hytissä oli jo ihanan viileetä. Siinä käytiin sit melkein heti syömässä kunnon kotiruuat. Oli ihan sairaan hyvää, naminami.

Tax freessä selvis, että Ruotsiin mennessä alkoholituotteiden ikäraja oli 20v, niin ekalla keikalla meni meidän herralla pupu pöksyyn ja päädyttiin ostamaan vaan limsaa. Sit tämä rohkea tyttönen päätti käydä kokeilemassa onnea ja kyllähän sellainen nuori poika mulle pari breezeriä myi, vaikka varmasti näki etten kahtakymmentä vuotta ole. Sit onnistumisen ilosta menin sanomaan Artulle että kyllä säki saat ostettua jos mä sain ja tämäpä lähti kokeilemaan samalta myyjältä, myiskö se sille pari ölppöstä, niin ei myyny. :DDD Kyllä oli mulla naurussa pidättelemistä, kun se tyhjin käsin tuli ihan nolona, kun ei se saanukkaan ostettua.. Hihih.

Loppumatka meni ihan rennoissa merkeissä, juotiin parit drinkit ja nautittiin olosta. Torstaina käytiin ihailemassa Maarianhaminan satamaa ja sit illalla oltiinkin jo Turussa. Mukaan tarttui paljon karkkia ja pari juomaa. Ihanan rentouttava reissu, vaikka linkissä meidän vieressä istukin ihan järjettömän ärsyttävä nainen. Oli vähän tossun alla sen mies... Eipä siitä sen enempää. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti