tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kruisinkia

Moikkamomoi

Nyt on sitten Juhannus ja Iskelmä festarit puskettu kunnialla läpi ja on ansaitun loman aika! Loman kunniaks varattiin EILEN hetken mielijohteesta Artun kanssa laivamatka keskiviikolle eli HUOMISELLE!!!!! Lomasta hullaantuneina lähdettiin myös tänään, hetken mielijohteesta jälleen, Jyväskylään tsekkaamaan alennusmyynnit. Eipä sieltä paljoa mitään löytynyt.. Arttu löys hupparin ja mä jotain mitä en viitsi täällä paljastaa. 

Mulla on ollu kamalat pakkauspaineet/ongelmat, koska en tiedä mitä ottaa mukaan risteilylle, jolla tosiaan ollaan vaan yks yö.. Oon huomannut, että kaikkein vaikeinta pakkaaminen on tollasille lyhyille matkoille, kun ei tosiasiassa tarvi kun korkeintaan yhdet vaihtovaatteet. Nyt mulla taitaa olla niitä jo neljät kassin pohjalla... No, kai sitä pitää tytöllä valinnanvaraa olla?

 Nyt kuitenkin jatkamaan pähkäilyä pakkaamisen pariin! Saa antaa vinkkejä, mitä laukun pohjalle tosiaan miniristeilylle OIKEASTI tarvii heittää. (: Kuulette musta risteilyn jälkeen, yritän muistaa ottaa paljon kuvia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti