sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Laulu sadepäivän varalle


Maiskis maiskis. Eilen tuli väsättyä markkinoilta ostetuista mansikoista suklaamansikoita. Oli hyviä! (o: Illalla kävin myös Oinaalassa. Alunperin piti mennä pelaamaan lentistä, mut se ei oikeen lähteny käyntiin, joten se vaihtui jalkapalloksi, joka sekin loppui lyhyeen. Mutta ei se mitään, oli kiva vaan istua vähän aikaa ja kuunnella kaikkien kuulumisia ja pöhköjä juttuja. :p
 

Ajattelin tänään siivota mun huoneen. Se on tuolla taas homehtunut ja kerännyt pölyä koko kesän, saa nähdä tapahtuuko sille mitään, vaikka sitä kuinka puunaisin. Oksettaa, kun meidän kämppä on tällänen sikolätti, kun kukaan muu ei täällä siivoa, kun minä sillon ku oikeen innostun, mitä tapahtuu TODELLA harvoin. Eli voitte vaan kuvitella kuinka sotkusta täällä AINA on.

Tällä hetkellä ulkona paistaa vielä aurinko, mutta kohta sen pitäis muuttua hirveeks jyrinäks ja salamoinniks. Eli voiko parempaa päivää olla siivoamiselle ja kenties kirjotuksiin lukemiselle? Ja arvatkaa teenkö loppujen lopuks kumpaakaan? Niin, luultavasti en. Kyllä mä yks päivä jo vessan siivosin, kun meinasin oksentaa ku pesin hampaita paskasen lavuaarin yllä, vessanpöntöstä puhumattakaan..... Mutta ei kai tässä auta, kun nostaa persuus ylös koneen eestä ja lähteä hommiin!

4 kommenttia:

 1. Täällä ois sulle palkkio! :--)

  http://littlesweetbutterflies.blogspot.fi/2012/07/libster-blog.html

  VastaaPoista
 2. Joskus uusiks pelaileen, hauskaa oli! :)

  ps. mulla on sulle kans palkinto
  http://kynanjalkia.blogspot.fi/2012/07/6-versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista