keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Nimetön

Heipsan! Viimestä lomapäivää viedään taas. Huomenna edessä siis Iskelmä festarit. Napsin tuossa eilen parit kuvat, kun pelailtiin Sohvin kanssa mölkkyä. Sohvi voitti tosin pienellä avustuksella parilla pisteellä.

Mun piti tänään lähteä Jyväskylään, mut en sit jaksanukkaan yksin lähteä..Täytyy mennä ens viikolla, kun on hieman  pidempi pätkä lomaa ja kun kaikista vaatteista on varmasti kaikki koot menny! :p

Tuli tässä mieleen, että en oo tehnyt lomalla mitään.. Mun piti mennä vaikka mihin, mutta kotona mä oon vaan ollut. Toisaalta mulla on ollut ihan kivaa vaan kotonakin, mutta kun en täälläkään oo saanut mitään aikaan. Ja mua stressaa ihan sairaasti syksyn kirjotukset, koska mun lukemisesta ei oo tullut yhtään mitään! Luultavasti itken päivää ennen koetta kaikki kirjat sylissä, että mitä helkuttia teen! Oikeesti kuka pystyy keskittymään kesälomalla lukemiseen?! En minä kyllä ainakaan.. :( 

Kenelläkään mitään vinkkejä, kuinka jaksaisin pitää nenäni kiinni kirjoissa?

2 kommenttia:

  1. olisko lukuaikataulu Lotta mitään? Itselläni ainakin auttoi kesällä 2009 lukuaikataulu psykologian kirjoitusten lukemisen kanssa! ei mitään suuria määriä yhdelle päivälle niin saat voittajafiiliksen helpommin kun olet päivän uurastuksen saanut valmiiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olishan se varmasti jotain, mutta kun oon niin ylihuono pysymään niissä.. Mutta ei kai siinä auta muu, kuin ottaa itteensä niskasta kiinni ja laatia sellainen. Tottahan se on, että helpommalla siinä pääsee, kun ei tarvi kaikkia kirjoja samana iltana lukea! (:

      Poista