tiistai 5. kesäkuuta 2012

Flowering

Omenapuu


KirsikkapuuPäärynäpuu
Tänään on ollut vaihteeks tosi nätti ja lämmin päivä! Aamusella piti puol kymmenen aikaan lähteä Himokselle lipunmyynnin perehdytyspäivään, mutta sit tuli Miksulta soitto ettei pösö lähe käyntiin. Sit soittelin ympäri Jämsänkoskea, että kuka heittäis, kun kymmeneltä ois pitäny olla Himoksella, niin sit pökötti heräs henkiin ja päästiin lähtemään. Oli ihan mukava päivä, että eiköhän tule rattoisia hetkiä festareiden lipunmyynnissäkin!
               Kotiin päästyäni pistin sitte ranttaliks ja pistin astian- ja pyykinpesukoneen pyörimään, hain puut saunaan ja otin edelliset pyykit narulta. (o: Sit kävin ulkona vähän kuvailemassa ihanaa kukkaisaa kesää. Jopa meidän päärynäpuu kukkii täyttä loistoaan. Saa nähä tuleeko päärynöitä. :p

Viime lauantaina pääsin myös piipahtamaan Kassun ylioppilasjuhliin! En ees muista koska oisin ollu jonkun ylioppilasjuhlissa ? Illemmalla me "täysi-ikäiset" mentiin takas Kassulle alottelemaan, sillä lähettiin sit siitä Joccariin. Katkerat "alaikäiset" toivo meille kamalaa krapulaa ja huonoa iltaa. :D Hihih. Mulla oli ainakin tosi kiva ilta, eikä edes krapulaa seuraavana päivänä! Mentiin yhentoista aikaan sinne ja lähettiin vähän ennen pilkkua pizzalle Amudaan. Oli meinaa sairaan hyvää pizzaa! :D Ja janotti kivasti koko yön... Ei haittaa, oli kivaa. :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti