perjantai 1. kesäkuuta 2012

Holiday

Otsikko viittaa kahteen asiaan: Holiday- elokuvaan sekä KESÄLOMAAN , joka virallisesti alkaa huomenna! Can't wait.

Eilen siis katottiin Roosan kanssa ihana, loistava ja no, PARAS elokuva ikinä, eli Holiday. Roosa katto sen eilen vasta ekaa kertaa, mutta mulle tais olla jo tuhannes kerta. Silti siihen ei ikinä kyllästy. Vieläkin valuu kylmiä väreitä pitkin selkää, kun seuraa kahden erilaisen, mutta toisiinsa kietoutuneen rakkaustarinan syntyä. Ahh. Eli se joka rakastaa romantiikkaa, eikä ole vielä Holidayta kattonu, niin ehdottomasti nyt heti kattomaan se!

Sittenpä ihanaan kesälomaan. Huomenna olis siis tokareitten noutaminen Mäntykalliolta ja sit taas hetki hengähdetään. Mutta tosiaan vain hetki, koska syksyllä alkaa kirjotukset, joihin täytyy kyllä alkaa melkein heti loman alettua lukemaan, muuten ei tuu alotettua ollenkaan. Pänttäämisen lisäks mun tulevaan lomaan kuuluu PURALA, jossa luultavasti pänttään myös, mutta Puralassa käynti on vaan must. Se on siis Paperiliiton leirintäalue, joka sisältää yhden asuinrakennuksen (keittiötilat, suihkut, vessat, huoneet), aitan, saunarakennuksen (sauna, pesutilat, karavaanialueen keittiötilat), grillikatoksia ja ihanan uimarannan. Samalla reissulla tulee luultavasti käytyä Tykkimäellä käyttämässä mun voittamat liput sinne, kun se on siinä aika lähellä. Sit ois vielä työt päälle niin eiköhän mun kesä vierähä aika hyvin siinä. Kyllä sielä lapissakin ois ihan kiva käydä, jos yks tietty pitäis lupauksensa ja mut sinne raahais. Mutta melko varmasti sielä ei tule käytyä..

Toivon, että tästä kesästä tulis lämmin ja aurinkoinen, mutta myös sateinen ja kylmä, että ois sitä motivaatiota pysyä kirjojen ääressä. Haluan myös viettää paljon aikaa kavereiden kanssa, koska mulla on ikävä niitä jo nyt. :p

Loppuun vielä ihania kesäfiilistelyjä menneiltä kesiltä (:
PS. Joka kesä blondi (Y)

Muumimaailmaan menossa '08

Koski Puralan lähettyviltä '10

Pyllyjen kuivattelua '10

'10

'10

'10

'10

Power park '11

Power park '11

2 kommenttia:

  1. " Toivon, että tästä kesästä tulis lämmin ja aurinkoinen, mutta myös sateinen ja kylmä, että ois sitä motivaatiota pysyä kirjojen ääressä. "

    Hymyilytti. Mut
    Tsemppiä, Lotta ihan kauheesti!! :)

    VastaaPoista