lauantai 16. kesäkuuta 2012

Talviturkki veks !
 

Toissapäivänä jäi talviturkki Varpaisiin! Ensin oli olevinaan hirveen kuuma ja sit kun päästiin Sohvin kanssa sinne, sadepilvet alko hipiä uhkaavasti päälle. Tuli siinä kuitenkin pari kertaa pulahdettua, ennenkö lähdettiin sadetta karkuun. Tänään kävin sitten jo uudemman kerran uimassa, kun ei tuola ulkona pystyny olemaan! Jopa Arttu kävi uimassa mun kanssa! Yleensä sitä saa suostutella vuoden päivät ennenku sen saa järveen, mut nyt se tuli melko suopeesti. Ehkä silläkin oli vähän kuuma..

Kesän mahtipeli on Ligretto. Pelasin sitä ekaa kertaa Saaralla joskus pari vuotta sitten ja se vei mut mukanaan. Tein jopa ensin ite paperista Ligretto kortit, kun en löytänyt niitä mistään kaupasta. Sit kuitenkin Ideaparkin Minimanissa tärppäs ja sain ostettua ihan aidot Ligretto kortit.

Tykkään tosta pelistä, koska siinä täytyy olla koko ajan tarkkaavainen ja nopea, koska kenelläkään ei ole vuoroja, vaan peli on käynnissä koko ajan jokaisen osalta. Ja tietysti se, joka on nopein ja jolla on ehkä hieman tuuria pelissä korttien suhteen, voittaa. Naurua ja huutoa ei tosta pelistä puutu ja oon ilonen, kun oon pitkästä aikaa saanu muutkin innostumaan pelaamaan sitä. Yksin se on meinaan vähän tylsähköä. :p

Huomenna olis sitten edessä serkun rippijuhlat. Toivon mukaan ei aamupäivästä vielä hirveästi sataisi.. Mutta nauttikaahan kaikki vielä viimesistä auringonsäteistä, sitä ei tiedä millon se taas pilkahtaa. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti