lauantai 23. kesäkuuta 2012

Nyykoortii
OHI ON! Meinaan Juhannus festareiden lipunmyyntiurakka! Oli pakko tulla päivittelemään vielä näin keskellä yötä tätäkin tietoa tänne. En edes tajunnu, että en oo huomenna enää tulossa myymään lippuja, kun vasta sitten kun esimies anto halit ja kiitteli kamalasti. Ja sen sanon, ettei ois parempaa pomoa voinut olla! Kävi säännöllisesti kysymässä miten menee, toi suklaata ja limsaa ja oli muutenkin ihana ja huolehtivainen. Ihana työ ja ihanat ihmiset!  ♥

Kävin töitten jälkeen vielä äkkiä pyörähtämässä festarialueen läpi, kun en ollut sielä vielä ehtinyt käydä, muuta kuin hotellilla syömässä. Petri Nygård sielä laulaa hoilotti puolialastomien taustatanssijoidensa saattelemana. YÄK! Ois tehny mieli tomaatilla heittää, mutta hillitsin sitten itteni.
Jotenkin oli mun mielestä festarialue ahtaamman olonen kuin viime vuonna? Sinne oli tänä vuonna pystytetty jotain ihme "kaistan jakajia", missä ei ollu mun mielestä mitään järkeä, koska ne vei ihan hirveesti tilaa. Meininkiä ne ei tosin näyttäneet haittaavan.

NYT juon ihanaa alkoholipitoista drinkkiä, syön mansikkarahkaa ja nautin olostani! Vaikka huomenna jatkuukin ilmeisesti sateessa jälkisiivous = tupakan tumppien nyppimistä maasta ja jalkoja kolottaa, niin iloitsen kuitenkin siitä, että sain festarit kunnialla päätökseen ilman potkuja ja Iskelmillekin on merkitty työvuoroja! Ei ois voinu paremmin juhannus mennä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti