perjantai 8. kesäkuuta 2012

SummerdayTänään onkin ollut ehkä mun kesäloman vilkkain päivä! Sain peppuni ylös sohvalta ja oon ollut melkeinpä koko päivän menossa. Nelli tuli eilen meille kylään ja oltiin jo ajoissa aamulla pihalla pomppimassa trampalla. Sain myös lakanat pihalle kuivumaan, kun oli niin lämmin päivä!

Yhentoista jälkeen lähettiin Artun ja Sohvin kanssa ajelemaan kohti Jyväskylää aikeenamme käydä Raxin jätskiviikoilla katsastamassa tarjonta. Tuossa onkin kuvat mun ja Soben jätskiannoksista. Ja tulihan sitä sit käytyä parissa kaupassakin, kun sinne asti lähettiin. Ite en ostanut kun karkkia ja (miesten) t-paidan.

Kolmen aikoihin tultiin takas kotio ja siinä sitten tuli otettua pienet päivälevot ennenku jo lähettiinkin Janinalle viettämään iltaa. Sieltä kotiuduin sitten jo ysin maissa ja täytin vatsani ranskiksilla ja makkaralla. Nytpä sitten istun vihdoin ja viimein taas tässä koneen ääressä tutussa ja turvallisessa ympäristössä.

Huomenna olis luvassa kanasalaattia ja Petran tuparit! Oon niin kyllästyny syömään pelkkää makkaraa ja pihvejä, että kyllä kanasalaatti maistuu! :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti