lauantai 23. kesäkuuta 2012

The Voice Juhannus
Hyvät juhannukset vaan kaikille! (: Ite en oo pariin päivään kerenny kunnolla istahtaa, kun on tullut töissä vaan ravattua. Kotona ehtiny muuta kun nukkua ja sit taas menty. Nyt ehtii onneks pari tuntia kuitenkin istahtaa ennenkö alkaa seuraava vuoro. Rankkaa on ollut seistä vähintään kahdeksan tuntia joka päivä tien poskessa paahtavassa auringossa, mutta eiköhän se tänään jo helpota, kun ei ole töitäkään kun kuus tuntia (näillä näkymin) ja suurin osa festarikansasta on varmaan jo alueella.

Poltin eilen koko oikeen puoleni. Naama, käsi ja pohje ihan punasena. Vasen puoli onkin sitten ihan valkonen, kuten kuvastakin saattaa nähdä. JA ILPO KAIKKONEN PUHU MULLE. Ei sillä, että edes pitäisin siitä, mut ajattelin vaan kertoa, jos joku Kaikkos fani lukee tätä niin pääsen leuhkimaan. :p

Eilen saatiin festari jopa loppuunmyydyks, minkä takia kuuden jälkeen oli tosi rauhallista, kun liputtomat käännytettiin jo hyvissä ajoin kotiinpäin. Olihan se tietysti sääli, jos oli muutenkin jo jonottanut monta tuntia ja sit ilmotetaan, että festari on loppuunmyyty. Toivottavasti kaikki on kuitenkin viettänyt hyvää juhannusta, vielähän se jatkuu! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti